ua en ru

Проблеми в галузі ліфтового господарства в Україні можна вирішити за 2 роки, - Азаров

Харківський міський голова Геннадій Кернес обговорив сьогодні з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим роботу ліфтового господарства в місті, повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Як наголосив Харківський міський голова, останні кілька років КП "Харківміськліфт" активно працює і розвивається. "Раніше підприємство було приватним, але ми повернули його у власність міста. Побудували два заводи для виробництва ліфтового обладнання, виробляємо свої запчастини і робимо харківський ліфт. Також ми будуємо житло для працівників підприємства і зовсім недавно передали їм 40 кімнат у новому гуртожитку", - сказав Кернес.
Азаров при цьому зазначив, що робота ліфтового господарства - це реальний показник позитивних змін у житті громадян.
"Люди повинні бачити, що є хоч якісь позитивні зміни. Часто кажуть, що в нас погані дороги. Ми зробимо 1,5 тисяч кілометрів, але люди цього не помітять, бо в нас 150 тисяч кілометрів доріг. І потрібно дуже багато зробити, щоб це було помітно. А от ліфти - проблема легша для розв'язання. Якщо за неї взятися гуртом, то цю тему можна буде закрити за пару років, люди відразу помітять позитивні зміни. А паралельно робити дороги, мости, школи", - зазначив прем'єр-міністр.