ua en ru

Проблеми з дефіцитом енергоносіїв будуть вирішені до понеділка, - Кириленко

Міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин сьогодні на засіданні Кабінету міністрів повідомив, що проблеми з дефіцитом енергоносіїв будуть вирішені до понеділка.

Міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин сьогодні на засіданні Кабінету міністрів повідомив, що проблеми з дефіцитом енергоносіїв будуть вирішені до понеділка. Про це заявив віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко під час засідання погоджувальної ради депутатських груп і фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Безумовно Україна має дефіцит з теплоносіями, і це не є секрет. Разом з тим, сьогоднішня нарада уряду завершилась тим, що міністр енергетики просив повідомити, що проблем з дефіцитом енергоносіїв будуть вирішені до понеділка. Принаймні уряд над цим працює", - заявив Кириленко.

Крім того, відповідаючи на запитання "Опозиційного блоку" Кириленко попросив не сумніватися в спроможності уряду забезпечити енергетичну безпеку України взимку. Він запевнив у тому, що уряд справиться з забезпеченням України газом, особливо в пікові періоди, а також з тим, щоб справитися з недопущенням аварій.

Нагадаємо, раніше Демчишин висловив надію розпочати поставки вугілля з Донбасу протягом 2-3 днів.