ua en ru

Затори у Києві досягли 6 балів

Затори у Києві досягли 6 балів Фото: пробки в Києві

Затори утворилися переважно в центральній частині Києва

Станом на 18:51 25 травня 2017 року затори у Києві досягли 6 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу "Яндекс. Пробки".

Так, на правому березі Києва пробки утворилися на бульварах Тараса Шевченка, Лесі Українки, Дружби Народів, також затори утворилися на центральних вулицях міста, на Подолі, проспекті Перемоги, а також на Кільцевій дорозі.

На лівому березі столиці ускладнено рух на проспекті Миколи Бажана, проспекті Петра Григоренка, Дарницькій площі, а також в районі станцій метро "Лівобережна", "Черніговская", "Бориспільська".

Затори у Києві досягли 6 балів

Фото: пробки в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві з 15 липня проїзд у метро подорожчає до 5 гривень. Разом з тим, начальник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський заявив, що обґрунтований тариф на проїзд у київському метро становить 6,64 гривень, а собівартість - 5,68 гривень. Після підвищення тарифу разова поїздка коштуватиме 5 гривень, при поповненні картки на 50 поїздок тариф складе 4,5 гривень. А в проїзних квитках тариф на метро буде закладатися на рівні 3,87 гривень. Різницю в собівартості планується компенсувати з міського бюджету.