ua en ru

Затори у Києві досягли 6 балів

Затори у Києві досягли 6 балів Фото: пробки в Києві

Затори утворилися переважно на Подолі і на правому березі

Станом на 19:44 22 травня 2017 року затори у Києві досягли 6 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу "Яндекс. Пробки".

Так, на Подолі рух ускладнено на вулиці Набережно-Хрещатицькій, вулиці Межигірській, Хоревій, Почайнинської, Нижній Вал та Електриків. У центральній частині столиці затор утворився на вулиці Великій Житомирській, Михайлівській, Хрещатику, бульварі Тараса Шевченка, в районі Бессарабської та Львівської площі.

На правому березі Києва рух ускладнено в районі вулиці Глибочицької (в напрямку з центру), тягнеться вулиця Олени Теліги, проспект Степана Бандери та Героїв Сталінграда. Затор утворився на Московському мосту. Тягнеться рух на Житомирському шосе і на Кільцевій дорозі. Зупинився рух на проспекті Перемоги в районі станції метро "Нивки".

На лівому березі пробки спостерігаються в районі Дарницької площі, розв'язки в районі станцій метро "Лівобережна" та "Чернігівська".

Затори у Києві досягли 6 балів

Фото: пробки в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві, з 16 травня до 20 серпня 2017 року, в районі станції метро "Нивки" обмежать рух транспорту у зв'язку з реконструкцією транспортного вузла на перетині проспекту Перемоги і вулиці Щербаківського.