ua en ru

Затори у Києві досягли 6 балів

Затори у Києві досягли 6 балів Фото: пробки в Києві (РБК-Україна)

Рух особливо ускладнений у центральній частині Києва

Станом на 17:38 16 травня 2017 року затори у Києві досягли 6 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу "Яндекс. Пробки".

Зокрема, рух ускладнено в центральній частині столиці та на Подолі. Затори спостерігаються в районі Бессарабської площі, на вулиці Саксаганського, Шовковичній, Круглоуніверситетській, Антоновича, Богдана Хмельницького і Леонтовича. На Подолі тягнеться вулиця Набережно-Хрещатицька, Петра Сагайдачного і Гаванський міст.

На правому березі ускладнено рух на вулиці Вадима Гетьмана та Олександра Довженка. Крім того, тягнеться проспект Перемоги в районі станції метро "Святошино", а також проспект Академіка Палладіна у районі станції метро "Академмістечко".

На лівому березі транспорт стоїть у заторах в районі Дарницької площі, на розв'язці в районі станції метро Чернігівська і Лівобережна. Ускладнено рух на вулиці Гната Хоткевича.

Затори у Києві досягли 6 балів

Фото: пробки в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві, з 16 травня до 20 серпня 2017 року, в районі станції метро "Нивки" обмежать рух транспорту у зв'язку з реконструкцією транспортного вузла на перетині проспекту Перемоги і вулиці Щербаківського.