ua en ru

ПриватБанк відновив роботу ще 12 відділень у Донецькій і Луганській областях

ПриватБанк 14 липня відновив роботу ще 12 відділень у Донецькій і Луганській областях.

ПриватБанк 14 липня відновив роботу ще 12 відділень у Донецькій і Луганській областях. Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

"З 14 липня в Донецькій і Луганській областях відновили обслуговування клієнтів ще 12 відділень Приватбанку... повністю відновлена мережа банківського обслуговування в Маріуполі, Макіївці, Артемівську, Краматорську, Красноармійську, Амвросіївці, Новоазовську, Красному Лимані, Соледарі і ще 8 містах і селищах Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що 15 липня планується відкриття ще 6 відділень, відновлених після "діяльності" бойовиків.

У Луганській області сьогодні відновлено обслуговування клієнтів у 6 відділеннях Приватбанку, в тому числі банк відкрив відділення в Щастя, Троїцькому, Марківці і Белолуцке. За даними Приватбанку, протягом завтрашнього дня банк продовжить відновлення штатного режиму обслуговування в звільнених від бойовиків населених пунктах Луганської області - Металіст, Олександрівськ, Біле і Розкішне.
Всього ж на сьогоднішній день у звичайному режимі клієнтів обслуговують 104 відділення в Донецькій області та 18 - у Луганській.