ua en ru

Приватбанк продає курорт "Буковель" і стадіон у Дніпрі

Приватбанк продає курорт "Буковель" і стадіон у Дніпрі Фото: Буковель (bukovel.com)

Банк має намір позбавитися від великих непрофільних активів

Націоналізований Приватбанк планує продати свою частку в гірськолижному курорті "Буковель", готель "Radisson Blu Resort Буковель", київський готель "Мир" і ТРЦ "Приозерний" в Дніпрі, футбольний стадіон і тренувальну базу в Дніпрі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу банку.

За інформацією прес-служби, Приватбанк оголосив конкурс з відбору українських та міжнародних компаній для залучення потенційних інвесторів при продажу ряду великих об'єктів, що знаходяться на балансі банку.

"Залучення провідних консалтингових компаній дозволить забезпечити прозорі і зрозумілі інвесторам умови продажу об'єктів, а також забезпечить реалізацію власності банку не нижче оціночної вартості, визначеної за результатами оцінки незалежними суб'єктами оціночної діяльності", - йдеться в повідомленні прес-служби.

До участі в конкурсі банк запрошує українські та міжнародні компанії з досвідом надання консалтингових послуг з продажу активів на українському ринку і успішними продажами таких об'єктів в Україні та за кордоном. Терміни конкурсу: 08.10-22.10.2018.

Нагадаємо, Приватбанк був націоналізований в грудні 2016 році.

Як повідомляло РБК-Україна, в червні 2018 року Міністерство фінансів України схвалил стратегію розвитку Приватбанку до 2022 року. Згідно з затвердженими показниками, у 2022 році банк планує отримати 8,4 млрд гривень чистого прибутку і буде готовий до приватизації.