ua en ru

ПриватБанк частково розблокував платежі юросіб

ПриватБанк частково розблокував платежі юросіб Фото: ПриватБанк частково розблокував кошти юросіб

ДФС не має права штрафувати за затримку з надходженням податкових платежів

Націоналізований ПриватБанк частково розблокував платежі юридичних осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook написав IT-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет.

За його словами, поки розблоковані платежі в межах сум, що надійшли на рахунки з 19 грудня.

"Запустили платежі ФОП та юридичних осіб... Поки що лише в межах сум, які зайшли на рахунки з 19-го числа", - повідомив Дубілет.

Запустили платежі ФОП та юридичних осіб... Поки що лише в межах сум, які зайшли на рахунки з 19-го числа. Запустити всі пла...

Опубліковано Дмитрієм Дубілетом 20 грудня 2016 р.

Він також запевнив, що повністю кошти будуть розблоковані відразу ж після того, як нове керівництво банку на чолі з головою правління офіційно вступлять у посаду.

Крім того, Дубілет нагадав, що згідно з рішенням Вищого Господарського суду , фіскальні органи не мають права накладати штрафні санкції на осіб, які сформували податковий платіж, однак не встигли його провести.

У свою чергу, міністр фінансів Олександр Данилюк, підтвердив цю інформацію і повідомив, що перший платіж вже пройшов, а для того, щоб бізнес встиг здійснити необхідні платежі, сьогодні операційний день у ПриватБанку буде продовжений.

ПриватБанк відновив платежі фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, як і передбачалось. Тільки що пройшов перший пл...

Опубліковано Олександром Данилюком / Oleksandr Danyliuk 20 грудня 2016 р.

Нагадаємо, глава фінкомітету ВР Рибалка вирішив покласти частину своїх заощаджень у ПриватБанк.