ua en ru

Глава фінкомітету ВР Рибалка вирішив покласти частину своїх заощаджень в ПриватБанк

Глава фінкомітету ВР Рибалка вирішив покласти частину своїх заощаджень в ПриватБанк Фото: Сергій Рибалка

Рибалка вважає, що "безглузда паніка може нашкодити найбільше"

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка вирішив покласти частину своїх заощаджень в Приватбанк. Про це він повідомив сьогодні журналістам, коментуючи процедуру націоналізації Приватбанку.

"Україна повинна об'єднатися і припинити панікувати. Необхідно зберігати спокій і бути відповідальними за свою долю і долю своєї країни. Як відповідальний політик і голова фінансово-банківського комітету парламенту вважаю за необхідне підтримати Приватбанк, який зараз проходить процедуру націоналізації. Сьогодні прийняв рішення покласти у вже державний Приватбанк частину своїх заощаджень", - повідомив Рибалка.

Голова фінкомітету також заявив, що лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко ще вчора відкрив рахунок в Приватбанку.

Він переконаний, що відновлення довіри до банківської системи – це відповідальність не лише держави, але і всього суспільства.

"Безглузда паніка може нашкодити найбільше. Адже від здоров'я банківської системи залежить економіка і доля всієї країни. Завдання влади зробити все, щоб ні одне підприємство і жоден громадянин не втратив ні копійки в результаті націоналізації Приватбанку", - зазначив Рибалка.