ua en ru

ПриватБанк у 2018 році скоротить кількість відділень

ПриватБанк у 2018 році скоротить кількість відділень Фото: "ПриватБанк" має намір оптимізувати структуру (РБК-Україна)

Банк має намір оптимізувати свою структуру

У 2018 році державний "ПриватБанк" має намір скоротити кількість дрібних відділень з невеликою чисельністю персоналу. Про це повідомляє прес-служба банку.

Як повідомляється, в рамках оптимізації структури, фінустанова планує збільшити мережу повнофункціональних універсальних відділень з одночасною оптимізацією кількості малоефективних міні-відділень банку. Зокрема, протягом року заплановано відкриття 49 універсальних відділень та оптимізація 201 міні - і микроотделения.

Крім того, 73 відділення змінять своє розташування на більш зручний для клієнтів.

За словами в. о. директора банку Галини Пахачук, політика "Приватбанку" буде спрямована на оптимізацію філіальної мережі і на комплексне обслуговування юридичних та фізичних осіб у межах одного багатофункціонального відділення.

Оновлена мережа відділень Приватбанку, згідно з програмою розвитку до кінця 2018 буде налічувати 2061 філій і відділень. Також банк планує протягом року збільшити мережу банкоматів на 3% - до 7795, а мережа торгових POS-терміналів зросте на 13% - до 170 000.

Нагадаємо, ПАТ "ПриватБанк" може перейти на роздрібний сегмент з обмеженим присутністю в малих і середніх підприємствах.