ua en ru

Присяжнюк: Уряд докладає максимум зусиль, щоб підвищити рівень знань сільських учнів

Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк 1 вересня завітав на свято першого дзвоника в селі Фурси Білоцерківського району Київської області. Глава міністерства привітав школярів, батьків і вчителів із Днем знань, вручив подарунки першокласникам та ознайомився з роботою шкільної їдальні та музею.
Оглядаючи фурсовскую школу, міністр зробив запис у книзі відгуків музею і на прохання школярів сфотографувався з першокласниками.

"Я сам родом з села і пам'ятаю, як сьогодні, свій перший дзвінок. Це залишається в життя назавжди. Школа - це основа села, запорука майбутнього української сільської громади. Необхідно, щоб за рівнем знань сільські школярі не поступалися міським. Для цього уряд і Мінагрополітики докладають максимум зусиль", - підкреслив міністр.

Глава міністерства відзначив необхідність підвищення якості освіти у сільських школах.

"Саме зі шкіл сіл і селищ виходить значна частина висококваліфікованих аграрних фахівців. Вони будуть відроджувати сільське господарство і зроблять вагомий внесок у розвиток сільських територій. В Україні поступово зростає престижність аграрної освіти. В цьому році в аграрні внз надійшло понад 40 тисяч абітурієнтів", - повідомив Присяжнюк.

Присяжнюк: Уряд докладає максимум зусиль, щоб підвищити рівень знань сільських учнів