ua en ru

Пріоритетних матчів немає у нас, - Шевченко

Пріоритетних матчів немає у нас, - Шевченко Фото: Андрій Шевченко

Наставник збірної провів першу зустріч перед іграми жовтня

Тренер збірної України Андрій Шевченко перед матчами з Туреччиною і Косово поспілкувався з пресою. Про це повідомляє канал "Футбол".

"Нещодавно пройшов мій ювілей - сорок років. б хотів подякувати багатьох людей — журналістів, уболівальників, які мене привітали з цією датою. Велике спасибі! Тепер про підготовку до матчів з Туреччиною і Косово. Почну з хорошої новини. Нарешті епопея з матчем проти Косово завершилася – ми будемо грати у Кракові. Зараз визначається, яка кількість наших вболівальників зможе приїхати. Будемо сподіватися на підтримку в другій грі. Є також і негативна новина. Ми викликали молодого хлопця – Циганкова. Вчора він відіграв гру за "Динамо" — і у нього є невелике ушкодження. Йому зроблять УЗД. Але, швидше за все, він не зможе зіграти. Будемо довызывать гравця на цю позицію. Я тільки що про це дізнався. Будемо думати, хто може його замінити.

Перш за все, потрібно подолати бар'єр вболівальників. Важливо з перших хвилин бути сконцентрованими. Спогади про ту гру дуже хороші. Це був один з ключових матчів. Зараз – те ж саме. Нам потрібно думати про двох матчах відразу – про туреччину і Косово. У нас два матчі. Всі 25 осіб, яких викликали, будуть присутні на двох іграх. Так, комусь доведеться піти на трибуну, тому що вони потрапити в заявку не потрапить. Але всі 25 осіб будуть готуватися до обох матчів.

У нас з'явилося два нових людини. Кожен з них заслужив виклик у національну команду. Важливо, щоб хлопці відчували себе комфортно і могли себе проявити в повній мірі. Шість очок буде хорошим результатом. Пріоритетних матчів немає у нас. Будемо готуватися на дві гри. Про недооцінку Косово мови бути не може", - сказав Шевченко.

Нагадаємо, матч з Туреччиною відбудеться 6 жовтня, а з Косово українці зіграють 9 числа.