ua en ru

Прийнятий парламентом закон про боротьбу з рейдерством потребує вдосконалення, - Держпідприємництва

Голова Держпідприємництва Михайло Бродський прогнозує, що робота над удосконаленням прийнятого парламентом проекту закону про боротьбу з рейдерством продовжиться, оскільки внесені до нього поправки на 50% разшулили сенс закон. Про це він заявив в ході сьогоднішньої прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Цей законопроект №0897 прекрасний. Але, на жаль, повносили поправки і зараз з цим боремося, щоб все-таки зробити його правильним і будемо дивитися, щоб переголосувати взагалі, тому що там деякий нонсенс внесений і його зруйнували. Він (цей законопроект) 3 роки пролежав, прийнятий у першому читанні, а в другому проголосували 2 тижні тому, внісши поправки, які в деяких моментах... на жаль, руйнують цей законопроект. Ну, зруйнували. Будемо йти далі. Якщо не вдасться зараз переголосувати дещо", - сказав Бродський.

У той же час Бродський спрогнозував, що найближчим часом проект закону буде підписаний президентом.

"У ВР прийнятий наш законопроект про кримінальну відповідальність за рейдерство і ми відчуваємо що десь найближчим часом президент його підпише і це істотно змінить ситуацію", - зазначив Бродський.