ua en ru

Принципи роботи світових корпорацій в Україні: Центр Біржових Технологій не відстає від Apple

Принципи роботи світових корпорацій в Україні: Центр Біржових Технологій не відстає від Apple

Робота у великій міжнародній організації є заповітною мрією багатьох українців: прийнято вважати, що за кордоном і "трава зеленіша", і робочі умови куди приємніше. Висока заробітна плата, комфортні умови праці, заохочення і багато інші креативні вигадки роблять роботу в Європі та інших розвинутих країнах ласим шматочком для хороших фахівців. Однак віднедавна українські компанії теж "взялися за розум" з метою утримати професіоналів на Батьківщині і забезпечити їм гідне робоче пропозицію.

Центр Біржових Технологій, відгуки співробітників про якому написані в позитивному ключі, одним з перших в Україні перейнявся перенятием досвіду зарубіжних колег і забезпечив своїм співробітникам найкращі конкурентні умови діяльності. Тепер не обов'язково їхати і намагатися влаштуватися в чужій країні, адже ЦБТ зробив все, щоб робота в Україні досягла вищих стандартів.

Кожен сам впливає на рівень свого заробітку

Якість і кількість праці високо цінується в ЦБТ: працьовитий співробітник не тільки отримує високу зарплату, але і удостоюється бонусів, премій та інших нагород. Керівництво компанії ЦБТ спеціально розробив цілу систему, щоб кожна людина могла проявити себе і отримати відповідну винагороду за свій ентузіазм. Тому при належному працьовитості і завзятості навіть річний дохід у керівній ланці Apple (понад $255 000) виявляється цілком досяжним для цілеспрямованих співробітників Центру Біржових Технологій.

Комфортний офіс мотивує не гірше зарплати

Чим вигідно відрізняються всі офіси великих західних компаній? Вони розміщуються в дуже мальовничих місцях, відкриваючи вид на місто або на парк. І справа тут не тільки в престижі. Коли вас оточує приємна середа, робочий процес дається легше: помилувався п'ять хвилин красивою архітектурою або співом птахів, і ось воно - натхнення.

Другим відзнакою пристойній компанії є внутрішнє оздоблення: унікальний дизайн, першокласне технічне оснащення, зручні робочі місця і багато іншого. Будь захочеться стати частиною команди у такої корпорації. ЦБТ не відстає від Apple або Google в цих питаннях: філії розташовуються у великих містах України в найбільш мальовничих районах, а офіси обладнані кращих сучасних традиціях.

Повага до співробітників - запорука приємної роботи

Центр Біржових Технологій прекрасно усвідомлює важливість шанобливого ставлення до своїм працівникам. Кожна людина цінна і отримує необхідну допомогу. Крім того, до уваги ставиться і можливість правильно організувати всі сфери життя, щоб робота не заважала особистих питань. Як і в Apple, ЦБТ приватне життя співробітника не ігнорується - начальство завжди йде назустріч, чим зміцнює позитивну атмосферу в колективі.

Благодійність - на окремому місці

Участь у благодійних проектах - не просто данина західній моді. Це в першу чергу показник того, що компанією керують не бездушні бізнесмени, а живі люди з високими моральними цінностями. Центр Біржових Технологій, відгуки співробітників про який позитивні, завжди бере участь у різних благодійних акціях, спрямованих на допомогу нужденним людям, захист навколишнього середовища та ін

зокрема, ЦБТ на постійній основі є активним партнером благодійного проекту "Допоможи", який діє і в Україні, і за її межами. Його діяльність спрямована на підтримку незахищених верств населення, збір коштів на лікування хворих, захист екології, організацію благодійних заходів. Приєднатися до цієї важливої місії може будь-який співробітник компанії, так і кожна небайдужа людина.

Кому будуть раді в компанії Центр Біржових Технологій? Відгуки співробітників

Хороші професіонали сьогодні нарозхват. Але не менше цінується загальна і ділова культура людини. Систематичні запізнення і зневажливе ставлення до своїх обов'язків явно вказують на те, що цей працівник або "загордився", або просто не цінує свою роботу і не поважає інший колектив. Такі люди не затримуються довго на своєму робочому місці, адже їх діяльність підриває успіх компанії і підставляє колег. Ображений співробітник, звичайно, може написати поганий відгук або ще якось спробувати відігратися за свої ж помилки, але на роботу організації це, як правило, не впливає.

Про компанію Центр Біржових Технологій відгуки співробітників свідчать, що, незважаючи на лояльне ставлення та інші привілеї, ЦБТ присутня традиція суворого слідування правилам та пунктуальності. Відомий вислів "Час гроші" має сенс, так як успішні ділові люди не витрачають час даремно, очікуючи того ж і від своєї команди.

Щоб приєднатися до великого і дружнього колективу ЦБТ, надсилайте своє резюме на пошту: office@cbt.center. Вже сьогодні ви можете почати свою кар'єру в успішній компанії! Телефон безкоштовної гарячої лінії: 0 800 500 222