ua en ru

Банк в Росії, що раніше належав Коломойському, перейменують в "Бінбанк кредитні картки"

Центральний банк Росії дав згоду на перейменування колишньої російської "дочки" українського "Приватбанку", що належить голові Дніпропетровської обласної державної Ігорю Коломойському, "Москомприватбанку" на "Бінбанк кредитні картки".

Центральний банк Росії дав згоду на перейменування колишньої російської "дочки" українського "Приватбанку", що належить голові Дніпропетровської обласної державної Ігорю Коломойському, "Москомприватбанку" на "Бінбанк кредитні картки". Про це говориться в повідомленні кредитної організації "Бінбанк".

Так, "Бинкбанк" приступив до ребрендингу "Москомпривата", повністю цей процес буде завершено в 2015 році. Установа продовжить працювати як самостійна юридична особа. На його базі "Бінбанк" планує розвивати свій картковий бізнес. Клієнтам будуть доступні й інші послуги, в тому числі, грошові перекази.

"Відділення нової кредитної організації будуть являти собою "легкі" точки продажу: вони будуть більш компактними і з меншою кількістю співробітників... Після реорганізації мережа відділень, банкоматів і терміналів "Бінбанку" стане однією з найбільших в країні", - сказав віце-президента "Бінбанку" Петро Морсин.

"Бінбанк" закрив операцію з придбання "Москомприватбанку" 25 квітня 2014 року. Угода укладена в рамках стратегії "Бінбанку" щодо розширення роздрібного бізнесу.