ua en ru

На Прикарпатті сталася ДТП за участю трьох автомобілів та автобуса

На Прикарпатті сталася ДТП за участю трьох автомобілів та автобуса Фото: дорожньо-транспортна пригода (УНІАН)

Внаслідок аварії на місці загинув водій одного з автомобілів

На Прикарпатті сьогодні вранці, 8 червня 2017 року, сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю трьох автомобілів та автобуса. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Івано-Франківської області.

"У четвер, 8 червня, близько 9:00 год. у с. Вістова Калуського району на проїжджій частині дороги державного значення Н10 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів, автобуса та вантажівки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок ДТП на Прикарпатті на місці загинув водій одного з автомобілів, що двох пасажирів цього авто госпіталізовано. Крім того, до реанімаційного відділення госпіталізовано шестирічну дівчину, яка була пасажиром іншої автівки.

Слідчі дії тривають, наразі вирішується питання про відкриття за цим фактом кримінальної справи.

altaltalt

Фото: ДТП на Прикарпатті

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 6 червня у Житомирської області сталася ДТП за участю мікроавтобуса. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса Renault Trafic, 44-річний житель Малинського району, рухаючись в напрямку смт Чоповичі, не вибрав безпечну швидкість руху і з'їхав в кювет, де автомобіль перекинувся.