ua en ru

До причалу ПАТ МСЗ Океан пришвартувався танкер з нафтопродуктами під прапором Росії

До причалу ПАТ МСЗ Океан пришвартувався танкер з нафтопродуктами під прапором Росії Фото: причал НСЗ Океан

Судно VICTORIA ходить під прапором Російської Федерації

До причальної стінки НСЗ Океан пришвартувався російський танкер VIKTORIA. Про це повідомляється на сторінці ПАТ " МСЗ "Океан" у мережі Facebook з посиланням на очевидців і дані порталу відстеження суден в онлайн-режимі marinetraffic.com.

До причалу ПАТ МСЗ Океан пришвартувався танкер з нафтопродуктами під прапором Росії

Судячи за даними на цьому порталі, судно VICTORIA було спущено на воду в 2015 р., має портом приписки Таганрог, ходить під прапором Російської Федерації, і в даний момент є пришвартованным (moored) до причалу ПАТ НСЗ Океан.

Як зазначається на сторінці ПАТ " МСЗ "Океан", "швартування російського танкера до причалу ПАТ НСЗ Океан - чергове свідчення порушення постанови Печерського районного суду Києва від 9 вересня 2016 р., яким було накладено арешт на все рухоме і нерухоме майно ПАТ" МСЗ "Океан", а також було накладено заборону на розпорядження та користування майном ПАТ " МСЗ "Океан"

Нагадаємо, раніше сообщалосьфакти грубого порушення рішення суду були неодноразово зафіксовані на фото і відео, а свідком використання майна ПАТ " МСЗ "Океан" для господарської діяльності невстановлених осіб - був народний депутат Денис Силантьєв.

Також повідомлялося, що правоохоронці розслідують порушення постанови Печерського суду від 9 вересня.