ua en ru

Прибуття літака за рейсом "АероСвіту" Нью-Йорк – Київ, що затримався, заплановано на сьогодні

Через технічні причини 6 січня не відбувся регулярний рейс авіакомпанії "АероСвіт" за маршрутом Нью-Йорк-Київ. Затримка рейсу була пов'язана із запізненням прибуття літака з Києва, який прибув до Нью-Йорку на сім годин пізніше від запланованого графіку. За результатами вжитих Генконсульством заходів літак з 152 пасажирами на борту відбув сьогодні з нью-йоркського аеропорту, його прибуття до Києва заплановано на 8 січня. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Подібна ситуація мала вчора місце в будапештському міжнародному аеропорту ім. Ференца Ліста, де у зв'язку із скасуванням рейсів авіакомпанії "АероСвіт" 88 пасажирів, з яких 39 громадян України, змушені були затриматись в зазначеному аеропорту.

У цьому зв'язку Посольством України в Угорщині було вжито невідкладних заходів та забезпечено перереєстрацію квитків зазначених пасажирів на рейси інших авіакомпаній. 7 січня всі українські громадяни-пасажири компанії "АероСвіт" вилетіли з будапештського міжнародному аеропорту ім. Ференца Ліста до України.

Читайте також: В "Борисполі" скасовано вже 10 рейсів "АероСвіту"