ua en ru

Прибуток аеропорту "Бориспіль" за перше півріччя склала 214,5 млн грн

Прибуток аеропорту "Бориспіль" за перше півріччя склала 214,5 млн грн Фото: Бориспіль

Аеропорт "Бориспіль" завершив перше півріччя з прибутком вперше за 3 роки

Прибуток аеропорту "Бориспіль" за перше півріччя 2015 р. склав 214, 5 млн грн. Про це повідомляє прес-служба державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

"Вперше за три роки міжнародний аеропорт "Бориспіль" завершив перше півріччя з прибутком. Чистий прибуток підприємства за 6 місяців 2015 року становить 214,5 млн грн. Варто зауважити, що за перше півріччя 2014 р. збиток підприємства склав 116,4 млн грн., за перше півріччя 2013 року - 7,1 млн грн.", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що позитивні результати діяльності аеропорту в першому півріччі 2015 р. стали можливими завдяки впровадженню стратегії розвитку аеропорту, яка почала реалізовуватися з грудня 2014 року. Ключовими напрямами цієї стратегії є наявність авіаперевізників, які реалізують стратегію хаба в аеропорту; підвищення рівня сервісу і привабливості аеропорту для пасажирів; гнучка система мотивації авіаперевізників, спрямована на стимулювання авіаперевезень, розвиток нових напрямків, трансферних пасажиропотоків; забезпечення операційної ефективності; оптимізація технологічних процесів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Комітет Ради схвалив фінплан аеропорту "Бориспіль".