ua en ru

При Кабміні створена робоча група, яка буде працювати над покращенням будівельного законодавства

При Кабміні створена робоча група, яка буде працювати над покращенням будівельного законодавства. Про це віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко повідомив журналістам під час засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми створили групу, яка повинна повністю змінити все законодавство, яке стосується будівництва, виділення землі, введення в експлуатацію об'єктів нерухомості. І там для нас завдання стоять чіткі: 60 днів - це має бути максимальний термін, для того, щоб інвестор розпочав своє будівництво", - сказав С.Тігіпко.

Крім того, С.Тігіпко зауважив, щоб покращити інвестиційну привабливість України потрібно прийняти Податковий кодекс, розробити зміни до митного законодавства та реформувати судову систему. "Та судова реформа, яка розпочалася має бути доведена до кінця", - зазначив С.Тігіпко.

Після цих кроків, на думку С.Тігіпка, з проблемних питань залишиться тільки поточна практика адміністрування Державної податкової адміністрації та Митної служби. "Якщо ще там ми покращимо ситуацію, то створимо умови (для інвестування), після цього підуть чи ні інвестори, залежитиме від загальносвітової ситуації", - підкреслив С.Тігіпко.