ua en ru

При діючій владі в Україні зріс рівень корупції, - Симоненко

При діючій владі збільшилася ступінь корупції, яка процвітає в Україні. Про це лідер КПУ Петро Симоненко заявив в ході погоджувальної ради в парламенті.

"Я хочу всім сказати, зверніть увагу: ви в міністерствах залишили всі ті корупційні схеми, які ви критикували до цього. І ті ж потоки йдуть, тільки ви сказали не туди вантажте, а сюди",- обурився політик.

Лідер КПУ підкреслив, що в Україні збільшився рівень корупції.

"Більше зараз платять за те, що ви називаєте владою. Хто не знає - поспілкуйтеся з представниками бізнесу, вони вам дадуть відповідь на ці питання",- зазначив політик.

Народний депутат також закликав захищати українців конкретними справами і рішеннями.

"Я хотів би попросити і вимагаю, щоб ми врахували сьогодні і у нас були розглянуті питання з точки зору захисту прав наших громадян - №2547 (Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення пені в разі невиплати заробітної плати, стипендії, пенсії чи іншої встановленої законом виплати або затримки, - Ред.). Зараз вже посилюється невиплата заробітної плати - 0,5% пені за невиплату заробітної плати кожен день. Будь ласка, давайте захищати конкретними справами наших людей", - підкреслив парламентарій.