ua en ru

Президент групи ЄНП у ПАРЄ обраний кандидатом на пост глави асамблеї

Президент групи ЄНП у ПАРЄ обраний кандидатом на пост глави асамблеї Фото: Георгій Логвинський

Кандидат автоматично стає президентом ПАРЄ в січні

Президент групи Європейської народної партії (ЄНП) у Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Педро Аграмунт обраний кандидатом на пост глави асамблеї. Відповідну інформацію на своїй сторінці у Facebook розмістив народний депутат України, віце-президент ЄНП в Раді Європи Георгій Логвинський.

"Сьогодні у групі Європейської народної партії в Раді Європи, віце-президентом якої я є, відбулася важлива подія: голосування за кандидата на посаду президента групи ЄНП - найбільшої групи в Парламентській Асамблеї Раді Європи. Кандидат автоматично, згідно з встановленим порядком, стає президентом ПАРЄ в січні", - написав політик.

Так, за інформацією Георгія Логвинського, результат голосування за призначення представника іспанського парламенту на зазначену посаду склав 75 на 30.

"Від себе і від імені всієї делегації вітаємо колегу з обранням! Упевнений, він з честю виконає цю високу і відповідальну місію", - зазначив український депутат.

Президентом ПАСЕ будет президент ЕНП Педро Аграмунт. Сегодня в группе Европейской народной партии в Совете Европы, виц...

Posted by Георгий Логвинский on 28 вересня 2015 р.

Нагадаємо, раніше президент ПАРЄ Анн Брассер висловила жаль щодо вироку громадянам України Олегу Сенцову і Олександр Кольченку, які були засуджені до 20 і 10 років колонії відповідно.