ua en ru

У президента розповіли, у яких фракціях тривають консультації за зміну складу ЦВК

У президента розповіли, у яких фракціях тривають консультації за зміну складу ЦВК Фото: Ірина Луценко (УНІАН)

При цьому коаліція, за словами Луценко, давно має узгоджені позиції

Політичні консультації стосовно голосування за оновлення складу Центральної виборчої комісії (ЦВК) наразі тривають між малими опозиційними фракціями. Про це у кулуарах парламенту розповіла представник президента України у Верховній раді, народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Коаліція давно має узгоджені пропозиції. Я думаю, що йдуть політичні консультації із малими опозиційними фракціями також. Зокрема, "Батьківщина", "Самопоміч" і навіть групи не готові голосувати, маючі деякі застереження. Ці останні застереження знімуть на політичних консультаціях", - розповіла Луценко.

Нагадаємо, представник президента у ВР вважає, що консультації фракцій з питання оновлення Центральної виборчої комісії (ЦВК) повинні завершитися до наступного тижня.

Спікер парламенту Андрій Парубій повідомив, що представники більшості фракцій висловили думку, що для голосування за оновлений склад Центральної виборчої комісії (ЦВК) потрібні додаткові консультації.