ua en ru

Президент "Ювентуса" виступив за впровадження відеоповторів у Лізі чемпіонів

Президент "Ювентуса" виступив за впровадження відеоповторів у Лізі чемпіонів Фото: Андреа Аньєллі (juventus.com)

Аньєллі розкритикував арбітра матчу 1/4 фіналу

Президент "Ювентуса" Андреа Аньєллі після матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського "Реала" (1:3) заявив про необхідність впровадження системи Відеодопомога арбітрам (VAR) в турнірі. Про це повідомляє прес-служба італійського клубу.

"Ми повинні зберігати спокій і проаналізувати ситуацію, - сказав Аньєллі. - Я бачу низку країн, які ввели VAR в своїх чемпіонатах, бачив спірні ситуації в матчах єврокубків, в результаті яких постраждали італійські клуби. Це доводить нам, що в Лізі чемпіонів система відеоповторів абсолютно необхідна".

Туринський клуб в гостях обіграв мадридців з рахунком 3:1 (перший матч - 0:3), але за сумою двох зустрічей вилетів з Ліги чемпіонів. У додатковий час другого тайму головний арбітр поєдинку Олівер прийняв рішення призначити пенальті у ворота "Ювентуса", яка викликала бурхливі суперечки з боку гравців італійської команди. В результаті голкіпер італійців Джанлуїджі Буффон був видалений за суперечки з суддею.

Нагадаємо, раніше за введення відеоповторів у турнірі виступив півзахисник "Манчестер Сіті" Бернарду Сілва після програшу в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з "Ліверпулем" (1:2).