ua en ru

Футболіст "Ман Сіті" виступив за використання відеоповторів у Лізі чемпіонів

Футболіст "Ман Сіті" виступив за використання відеоповторів у Лізі чемпіонів Фото: Бернарду Сілва (mancity.com)

Бернарду Сілва також подякував уболівальникам за підтримку

Півзахисник "Манчестер Сіті" Бернарду Сілва після програшу в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з "Ліверпулем" (1:2) виступив з пропозицією ввести систему відеоповторів (VAR) в турнірі з наступного сезону. Про це футболіст написав в Instagram.

"Спасибі вам за підтримку і неймовірну атмосферу під час матчу! Ми зробили все, що змогли, тому ні про що не шкодуємо. У наступному сезоні ми повернемося і спробуємо добитися успіху знову. Поздоровлення" Ліверпулю "і удачі в півфіналі. Тепер нам належить виграти прем'єр-лігу і завершити сезон з титулом.

Можна з наступного сезону почати використовувати систему відеоповторів у Лізі чемпіонів? Було б здорово ", - написав Сілва.

Напередодні "Ліверпуль" вибив "Ман Сіті" з ЛЧ, але при цьому в кінці першого тайму за рахунку 1:0 на користь "городян" судді не зарахували їх гол, зафіксувавши офсайд у Сане.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола після закінчення першого тайму висловив головному арбітру матчу Матеу Лаосу незгоду з його рішеннями. В результаті наставник отримав червону картку і другий тайм змушений був спостерігати вже з трибуни.

"Я сказав, що Сані забив чистий гол, - наводить BBC слова Гвардіоли. - Тому суддя видалив мене. За рахунку 2: 0 все було б по-іншому".

Нагадаємо, раніше президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Александер Чеферін заявив, що систему відеодопомоги арбітрам (VAR) не будуть використовувати на матчах Ліги чемпіонів в сезоні 2018/19.