ua en ru

Президент України звільнив С.Парашина і П.Ігнатенка з посад заступників секретаря РНБО

Президент України звільнив Сергія Парашина і Павла Ігнатенка з посад заступників секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Відповідні укази Президента № 471/2011 і № 472/2011 від 15 квітня опубліковані на сайті глави держави.

Таким чином, у секретаря РНБО Раїси Богатирьової на даний момент залишилося два перших заступника - Степан Гавриш і Олександр Медведько (структура передбачає одного першого заступника) та три заступники - Ігор Яцук, Нестор Шуфрич і Володимир Сівкович.
Нагадаємо, 5 квітня, В.Янукович скоротив число співробітників апарату Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України на 57% - до 90 осіб. Відповідним указом визначена така структура апарату РНБО: секретар РНБО, перший заступник секретаря; два заступники секретаря; прес-секретар; управління експертно-аналітичного забезпечення; управління координаційної та адміністративної роботи; управління організаційного забезпечення; юридичний відділ; фінансово-економічний відділ; відділ документообігу та архів; відділ забезпечення доступу до публічної інформації; відділ кадрів; служба секретаря РНБО, сектор контролю виконання актів Президента України; режимно-секретний сектор.