ua en ru

Президент просить ВР розглянути законопроекти про реформування системи охорони здоров'я, - Ю.Мірошниченко

Президент України Віктор Янукович просить Верховну Раду включити до порядку денного і розглянути законопроект № 8533, що стосується реформування сфери охорони здоров'я в ряді українських областей та № 8566 - про удосконалення правової бази у сфері охорони здоров'я. Про це в ході погоджувальної ради заявив представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Є прохання кілька законопроектів включити до порядку денного, зокрема з питань охорони здоров'я... Підготовлено 2 законопроекти, які внесені у ВР, № 8533 - це про реформування в Хмельницькій, Дніпропетровській і Донецькій областях та м.Києві системи охорони здоров'я, а також № 8566 - про внесення змін до законодавства України про охорону здоров'я щодо удосконалення правої бази", - сказав Ю.Мірошниченко.
Представник Президента у ВР зазначив, що "також є прохання включити до порядку денного і розглянути законопроект, який як ми очікуємо, Кабмін подасть на заміну, - щодо пенсійної реформи № 7455. Він має великий резонанс і обговорювалося, але до кінця цієї сесії залишилося три тижня і нам треба визначитися з цього приводу ".
За словами Ю. Мірошниченко, глава держави просить розглянути законопроект про амністію на 2011 р., а постанову № 6638 включити до порядку денного і прийняти.
Ю.Мірошниченко від імені Президента попросив перенести розгляд законопроекту про техогляд на початок тижня у зв'язку з тим, щоб його встигли прийняти.