ua en ru

Президент Естонії прибула до Краматорська

Президент Естонії прибула до Краматорська Фото: презедент Естонії Керсті Кальюлайд у Краматорську (facebook.com/pressjfo.news)

Після зустрічі з командувачем ООС Керсі Кальюлайд зустрінеться з українськими воїнами

Президент Естонії Керсті Кальюлайд у четвер в рамках поїздки до Донецької області прибула до Краматорська. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-служба Операція об'єднаних сил (ООС).

Як повідомляється, командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв та презедент Естонії обговорювали актуальні питання українсько-естонського співробітництва у військовій сфері. Зокрема, Наєв поінформував Керсті Кальюлайд про поточну ситуацію в Донецькій та Луганській областях, шляхи реалізації гуманітарних заходів задля убезпечення життя мирних громадян та покращення соціальної сфери.

Президент Естонії прибула до КраматорськаПрезидент Естонії прибула до Краматорська
Фото: презедент Естонії Керсті Кальюлайд у Краматорську
У свою чергу Керсті Кальюлайд висловила підтримку українським військовим у їхній боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність своєї країни.

Як повідомляється, після зустрічі з Командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим, президент Естонської Республіки Керсті Кальюлайд зустрінеться з українськими воїнами, тимчасово переміщеними особами та представниками гуманітарних організацій.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент Естонії Керсті Кальюлайд відвідає Донбас.