ua en ru

Президент Чехії виступив у ПАРЄ проти санкцій щодо Росії, - нардеп

Президент Чехії виступив у ПАРЄ проти санкцій щодо Росії, - нардеп Фото: Мілош Земан (zemanmilos.cz)

Земан в ПАРЄ зробив скандальні заяви з приводу Росії, Криму і України

Президент Чехії Мілош Земан в Парламентській асамблеї Ради Європи виступив проти санкцій щодо Російської Федерації. Про це у Facebook повідомив нардеп від БПП, член делегації в ПАРЄ Олексій Гончаренко.

"Президент Чехії Земан щойно в ПАРЄ виступив проти санкцій щодо Росії. У відповідь я нагадав йому, що в 30-х роках уже був агресор, якого намагалися утихомирити, і в результаті була страшна війна, однією з перших жертв якої стала саме його батьківщина", - зазначив Гончаренко.

Президент Чехии Земан только что в ПАСЕ выступил против санкций в отношении России. В ответ я напомнил ему, что в 30-х ...

Опубліковано Алексеєм Гончаренком 10 жовтня 2017 р.

За його словами, Земан також "образив" Україну, заявивши, що Крим анексовано незаконно, але повертати його Україні не треба. На його думку, Україна могла б домовитися з РФ про "фінансову компенсацію".

Президент Чехии только что на заседании ПАСЕ в Страсбурге оскорбил Украину. В ответ на мой вопрос о Крыме, он сказал, чт...

Опубліковано Алексеєм Гончаренком 10 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко після прийняття резолюції Європейського парламенту закликав посилити санкції проти Росії за порушення прав людини в Криму.