ua en ru

Президент Вірменії скликав нараду Ради нацбезпеки

Президент Вірменії скликав нараду Ради нацбезпеки Фото: президент Вірменії Серж Саргсян

Прем'єр Вірменії заявив про повний контроль армії країни над конфліктом в Нагірному Карабасі

Президент Вірменії Серж Саргсян скликає ввечері в суботу, 2 квітня 2016 року, засідання Ради національної безпеки через конфлікт в Нагірному Карабасі. Про це повідомляє "Новини-Вірменія" з посиланням на прес-службу глави вірменської держави.

Як повідомляється, на обговорення планується винести "агресивні дії, вжиті з боку Азербайджану на карабахско-азербайджанській лінії зіткнення, і пов'язані з цим питання".


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вірменія оголосила про наступ Азербайджану в Нагірному Карабасі. Так, Міністерство оборони Вірменії оголосило про наступ, який почали збройні сили Азербайджану по всій протяжності лінії зіткнення в зоні карабаського конфлікту в ніч з 1 на 2 квітня 2016 року. Разом з тим, Азербайджан вважає Вірменію винною в конфлікті у Нагірному Карабасі.

Зокрема, президенту Азербайджану Ільхаму Алієву, який перебуває з офіційним візитом в США, доповіли про посилення напруженості на лінії зіткнення збройних сил Вірменії та Азербайджану. Повідомляється, що всі прикордонні позиції Азербайджану піддалися обстрілам.

З іншого боку, прем'єр-міністр Вірменії Овік Абрамян в ході скликаної в суботу наради заявив, що Збройні сили Вірменії повністю контролюють конфлікт в Нагірному Карабасі.