ua en ru

Презентацію проекту роботи Муніципальних лікарняних кас в Києві перенесли на квітень

Презентація проекту роботи Муніципальних лікарняних кас (МБК), раніше запланована на засіданні Київради на 10 лютого, буде перенесено на квітень 2011 р. Таке рішення було прийнято на засіданні постійної комісії Київради з питань охорони здоров'я та соціального захисту, передає кореспондент РБК-Україна.
Як зазначила голова комісії Київради з питань охорони здоров'я та соціального захисту Алла Шлапак, в ході сьогоднішнього засідання комісії на адресу організаторів МБК в Києві висловлювався ряд претензій щодо проведення агітації і "нав'язування роботи даної організації" киянам.
Крім того, вона підкреслила, що представники всіх фракцій Київради, проаналізувавши роботу МБК, висловлювали ряд претензій на їхню адресу.
"Я сподіваюся, що депутатський корпус відреагував своєчасно, тобто фактично з 4 січня вони діють ... а вже є від депутатського корпусу негативна реакція. Та тенденція, яка намітилася, за цей місяць ... припинитися і громадська організація буде дотримуватися законодавства разом з Київською міською державною адміністрації. Це позитивно, але це повинно мати законодавчо обгрунтовану і правильну форму і це повинно бути впроваджено у всіх сферах життя, а не тільки однієї єдиної громадської організації ", - підкреслила А.Шлапак.
Вона висловила сподівання, що представники цієї організації врахують претензії, висловлені депутатами Київради, і це питання буде заслухано у кінці поточного кварталу.
Нагадаємо, що в даному питанні Київрада не уповноважена приймати будь-які рішення.