ua en ru

Прес-секретарем Білого дому може стати ведуча Fox News

Прес-секретарем Білого дому може стати ведуча Fox News Фото: ведуча і коментатор Fox News Лора Інгрем може стати новим прес-секретарем Білого дому

Обраний президент США Дональд Трамп оцінив роботу Лори Інгрем протягом його президентської кампанії

На посаду прес-секретаря Білого дому розглядається кандидатура радіоведучої і політичного коментатора каналу Fox News Лори Інгрем. Про це Fox News повідомив в Twitter.

Цю інформацію Інгрем також сама підтвердила в програмі Fox News Sunday, повідомивши, що розмовляла з обраним президентом США Дональдом Трампом і задоволена тим, що її кандидатуру розглядають на цю посаду.

Як повідомляє BBC, Інгрем - 53 роки, вона є членом Республіканської партії США.

Свого часу ведуча працювала у Верховному суді, була спічрайтером Рональда Рейгана і вела програми і ток-шоу на телеканалах CBS, MSNBC та Fox News.

Джерела американського видання The Hill раніше повідомили, що Трамп оцінив роботу Інгрем протягом eсієї президентської кампанії, в якій вона була його помічником і радником, надаючи допомогу у підготовці до дебатів.

Нагадаємо, що обраний президент США Дональд Трамп провів у суботу, 19 листопада, зустріч з кандидатом на посаду керівника Пентагону Джеймсом Меттісом.