ua en ru

Прес-секретар Порошенка прокоментував сварку Авакова й Саакашвілі

Прес-секретар Порошенка прокоментував сварку Авакова й Саакашвілі Фото: прес-секретар президента Святослав Цеголко (YouTube /Hromadske.TV)

Банкова назвала ганьбою виниклий у понеділок інцидент на Нацраді реформ

Сварки у стилі вулиці на засіданні Національної ради реформ ганьблять країну. Так прес-секретар президента України Святослав Цеголко прокоментував у Facebook інцидент за участю міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі, який стався ввечері в понеділок у Києві.

"Бачу, що Арсену Авакову та Михайлу Саакашвілі кортить продемонструвати відео з Нацради реформ. Але такі перепалки у стилі вулиці ганьблять країну", - написав пізно увечері 14 грудня Цеголко.

Я бачу, що Арсену Авакову і Михайлові Саакашвілі кортить продемонструвати відео з Нацради реформ. Але такі перепалки у стилі вулиці ганьблять країну.

Опубліковано Святославом Цеголком 14 грудня 2015 р.

Зі слів Авакова, у Саакашвілі після його виступу запитали про приватизацію ОПЗ, через що оратор втратив над собою контроль і зірвався на істерику зі звинуваченнями в корумпованості і прямими образами. "Я утримався від того, щоб його вдарити - плеснув йому в обличчя водою", - написав міністр.

Своєю чергою, Саакашвілі зажадав від прес-служби АПУ оприлюднити повний відеозапис події на засіданні Нацради реформ. На думку одеського губренатора, прем'єр-міністр і голова МВС продемонстрували сьогодні на Банковій негідне й провокаційну поведінку.

Я категорично вимагаю від прес-служби адміністрації Президента оприлюднити повний відеозапис негідної і провокаційної по...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 14 грудня 2015 р.

"Відеозапис вівся із трьох камер, і український народ має повне право бачити і знати, хто ним керує. Відповідаю за кожне моє слово вимовлене там. Настав час, щоб суб'єкти, які довели країну до ручки, відповідали за свої слова і дії", - підсумував екс-президент Грузії.

За наявними відомостями, сварка міністра і губернатора відбувалася на очах у президента, який спочатку намагався заспокоїти сторони, але це нібито не мало успіху.

Нагадаємо, сьогодні ввечері на засіданні Нацради реформ відбулася сварка між Аваковим і Саакашвілі.