ua en ru

На прес-конференції Трампа і Путіна відбулася сутичка за участю журналіста

На прес-конференції Трампа і Путіна відбулася сутичка за участю журналіста Фото: охорона вивела журналіста з прес-конференції (скріншот)

Охорона вивела журналіста, який підняв табличку з написом "Угода про ядерну зброю"

На прес-конференції президентів Сполучених Штатів Америки і Росії Дональда Трампа та Володимира Путіна 16 липня в Гельсінкі сталася бійка за участю журналіста, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, один з учасників журналістського пулу до початку прес-конференції підняв табличку, на якій було по-англійськи написано "Угода про ядерну зброю".

На прес-конференції Трампа і Путіна відбулася сутичка за участю журналіста

Фото: охорона скрутила журналіста на прес-конференції Трампа та Путіна

Охорона тут же вивела чоловіка із залу.

Нагадаємо, Трамп і Путін на зустрічі в Гельсінкі обговорили ситуацію в Україні. За словами Путіна, під час обговорення української кризи сторони звернули увагу на важливість добросовісної реалізації мінських домовленостей. Путін підкреслив, що "США могли б рішучіше наполягати на цьому і налаштовувати українське керівництво на цю роботу".

Крім того, Путін назвав переговори з президентом США Дональдом Трампом "успішними і корисними". За словами російського президента, сьогодні і РФ, і США "стикаються з абсолютно іншими викликами".

Зокрема, такими викликами Путін назвав розбалансування безпеки і стабільності, регіональні кризи, проблеми в світовій економіці.