ua en ru

Попередні результати виборів у США: Клінтон лідирує в 7 штатах

Попередні результати виборів у США: Клінтон лідирує в 7 штатах Фото: Хілларі Клінтон лідирує в 7 штатах, згідно з системою VoteCastr

У США вперше за багато років публікують прогнози до закриття виборчих дільниць

За попередніми результатами виборів у США, кандидат у президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемагає свого суперника Дональда Трампа в Колорадо, Флориді і ще 5 штатах. Про це свідчать дані ресурсу Slate на основі системи підрахунку голосів та прогнозованих результатів VoteCastr.

Так, в Колорадо Клінтон підтримують 47% виборців, а Трампа - 42%, у Флориді - відповідно 49% і 45%.

В штаті Невада Клінтон підтримали 47%, а Трампа - 45%, Огайо - 46% - Клінтон і 45% - Трампа, Пенсільванія - 48% - Клінтон і 45% - Трампа, Вісконсін - 49% - Клінтон і 42% - Трампа, Айова - Клінтон - 47%, Трамп - 44%.

Зазначимо, компанія VoteCastr, яка надає інформацію у режимі реального часу - стартап із Силіконової долини. Публікація прогнозів у США до закриття виборчих дільниць відбувається вперше за багато років.

Нагадаємо, на виборах у США кандидат у президенти від Демократичної партії Хілларі Клінтон отримала перемогу під чаc голосування на острові Гуам, що належить США.