ua en ru

Майбутні президентські дебати сфальсифіковані проти мене, - Трамп

Майбутні президентські дебати сфальсифіковані проти мене, - Трамп Фото: кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп

Кандидат у президенти США відреагував на новину про те, що першим питанням дебатів стануть його зневажливі слова про жінок, сказані 11 років тому

Дональд Трамп назвав другий раунд президентських дебатів сфальсифікованими проти нього. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook після того, як стало відомо, що першим питанням дебатів стануть його зневажливі слова про жінок, сказані 11 років тому.

"Мережа новин Клінтонів відверто заявила про свою спрямовану проти Трампа стратегію перед нинішніми сфальсифікованими президентськими дебатами", - написав Трамп.

Clinton News Network Telegraphs Its Anti-Trump Strategy for Tonight's Rigged Presidential Debate:

Опубліковано Donald J. Trump 9 жовтня 2016 р.

Як повідомлялося раніше, скандал навколо республіканця розгорівся в суботу, 8 жовтня, після того, як газета The Washington Post опублікувала відеозапис 10-річної давнини, на якій Трамп розповідає провідному Біллі Бушу історію про те, як він спокушав заміжню жінку. Зокрема, на відео мільярдер каже, що дозволяє собі приставати до жінок, тому що він "зірка".

Пізніше американська телекомпанія CNN опублікувала ще 18 фрагментів з інтерв'ю різних років, у яких мільярдер, за її оцінками, "грубо і принизливо", говорить про жінок.

Дебати повинні початися в 4 ранку за київським часом. Люди в залі стануть частиною дебатів, які на цей раз пройдуть у форматі зустрічі з громадськістю, коли кандидатам будуть ставити питання не тільки ведучі, але і запрошені виборці.

Нагадаємо, в Республіканській партії обговорюють можливість заміни Трампа на виборах.