ua en ru

Представники ПР, БЮТ, "За Україну" і ВО "Свобода" пікетують будівлю Верховної Ради.

Представники Партії регіонів, БЮТ, "За Україну" і ВО "Свобода" пікетують будівлю парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, біля будівлі Верховної Ради коштує розташовані 40 наметів, в яких знаходяться близько 100 представників від Партії регіонів.

Біля Маріїнського палацу представники від БЮТ встановили сцену. Очікується, що лідер опозиційних сил Юлія Тимошенко виступить із заявою. Також біля сцени знаходяться близько 400 прихильників БЮТ, "За Україну" і партії "Рух".

Слід зазначити, декілька депутатів від БЮТ знаходяться в стінах парламенту, проте ні пресу, ні інших парламентаріїв, які прибувають до будівлі парламенту, не пускають. У сесійному залі знаходяться декілька представників від ПР.

Також біля сцени знаходиться низка нардепів, зокрема голова фракції БЮТ Іван Кириленко.

Як заявив народний депутат від ПР Андрій Пінчук, прихильники його політичної сили будуть знаходиться у стін парламенту до тих пір, поки опозиція не припинить "деструктивні дії". "Люди сьогодні вийшли для того, щоб підтвердити свій вибір і утримати опозицію від деструктивних дій з блокування парламентської трибуни і блокування ухвалення бюджету", - сказав він.