ua en ru

Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"

Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії" Фото: мітингувальники розгромили відділення "Сбербанку Росії" і офіс Медведчука (Віталій Носач)

Активісти розбили вікна будівлі офісу Медведчука

Представники "Правого сектора", а також інших націоналістичних організацій розгромили офіс екс-глави Адміністрації президента України Віктора Медведчука на площі Льва Толстого. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Активісти вибили кілька вікон на першому поверсі, також розбите скло в приміщенні другого поверху. На місце події приїхали пожежники. Біля одного з вікон горить вогонь.

Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"

Фото: мітингувальники розгромили офіс Медведчука

Крім того, активісти розгромили відділення "Сбербанку Росії". Відзначається, що з офісу банку палає дим. Чоловіки в балаклавах вибили вікно приміщення, розбили меблі та техніку всередині.

Поліцейські відтіснили мітингувальників від будівлі банку. Колона правоохоронців штурмує будинок, щоб очистити його від мітингувальників. Серед учасників акції - представники "Правого сектору", "Білого молота" і ОУН.

Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"Представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії"

Фото: мітингувальники розгромили офіс "Сбербанку Росії"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мітингувальники почали штурм офісу Медведчука.