ua en ru

Представники ОРДЛО відмовляються повернути 4 автомобілі компанії "Водафон Україна"

Представники ОРДЛО відмовляються повернути 4 автомобілі компанії "Водафон Україна" Ілюстративне фото (flickr.com-vodafone-Ukraine)

Компанія "Водафон Україна" продовжує відновлення зв'язку на Донбасі

Представники окремих районів Донецької та Луганської області (ОРДЛО) відмовляються повертати майно компанії "Водафон Україна". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар фонду Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

Оліфер повідомила, що на тимчасово окупованих територіях продовжуються роботи по відновленню мобільного зв'язку, однак представники ОРДЛО досі відмовляються повернути майно компанії "Водафон Україна", яке було захоплене раніше.

"Українська сторона висловила обурення випадками вандалізму на об'єктах "Водафон Україна" - на теріторії ОРДЛО мали місце крадіжки оптоволоконних кабелів та інших елементів обладнання, яке використовується у мережах зв'язку", - повідомила прес-секретар фонду Леоніда Кучми.

Разом з тим представники компанії продовжують ремонтні роботи по відновленню зв'язку у Станиці Луганській.

Нагадаємо, Україна вимагає доступу до українських заручників на Донбасі для координатора від ОБСЄ. Українська сторона зробила низку ініціатив задля звільнення заручників, які перебувають в окремих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), і загратованих у в'язницях РФ, проте всі вони були заблоковані з боку представників Росії та ОРДЛО.