ua en ru

Представники молодіжних соціалістичних рухів Європи підтримали позицію КПУ

Представники молодіжних соціалістичних рухів Об'єднаної Європи повністю підтримують позицію Комуністичної партії України в її боротьбі проти українських олігархів і засилля великого бізнесу у владі. Про це заявив активіст Об'єднання червоної молоді ROOD - ідеологічного крила Соціалістичної партії Нідерландів, представленої в Європейському парламенті, Хенрік ван Аар.

За його словами, сьогоднішній візит делегації КПУ на чолі з Петром Симоненко в Брюссель "ще раз продемонстрував європейцям ту відкритість і цілеспрямованість, з якою українські комуністи відстоюють права трудового народу своєї країни".

"А найголовніше в тому, що Компартія України навіть у найскладніших для себе умовах залишилася вірною принципам інтернаціоналізму і співробітництва зі своїми соратниками по всьому світу, - підкреслив Х. ван Аар. - Ми, ліва молодь Європи, повністю розділяє погляди і дії КПУ, висловлюємо їй свою повагу і будемо всіма доступними методами допомагати своїм українським товаришам".

Нагадаємо, що делегація КПУ на чолі з Симоненком перебуває в Брюсселі з робочим візитом. У рамках програми українські гості зустрічаються з представниками вищих органів влади та політичних рухів ЄС. Ряд європейських парламентаріїв вже висловили свою готовність надати Компартії України "будь-яку посильну допомогу".