ua en ru

Представники ДНР звільнили будівлю Артемівського виконкому

Сьогодні, 27 травня, представники замопровозглашенной "Донецької народної республіки" (ДНР) звільнили будівлю Артемівського виконкому Донецької області.

Сьогодні, 27 травня, представники замопровозглашеної "Донецької народної республіки" (ДНР) звільнили будівлю Артемівського виконкому Донецької області. Про це повідомляє сайт 06274 з посиланням на міськвиконком.

Як повідомляється, до 12.00 у приміщенні проходить загальний суботник, а після обіду всі служби почнуть працювати в штатному режимі.

Барикади з покришок, які на вихідних будували представники ДНР, розібрали і вивезли ще вчора. Сьогодні в будівлі знаходяться тільки штатні працівники виконкому. Озброєні люди залишили міськраду.

Після повернення до виконкому співробітники виявили дві зірвані двері, понівечені вивіски. З аптечки вкрали тонометр. Очевидці розповідають, що вчора блокпост ДНР з'явився в районі м'ясокомбінату. Туди звезли шини від виконкому, якими перегородили автодорогу в районі старої заправки, на виїзді до Ростовській трасі.

Нагадаємо, що з фасаду будівлі міськради також зняли герб і прапор України.