ua en ru

Представник Червоного Хреста оглянув першу партію російської гумдопомоги, - МНС Росії

Керівник російського представництва Міжнародного Комітету Червоного Хреста Паскаль Кюта здійснив ознайомлювальний візит в табір МНС Росії, де знаходиться російський гуманітарний вантаж.

Керівник російського представництва Міжнародного Комітету Червоного Хреста Паскаль Кюта здійснив ознайомлювальний візит в табір МНС Росії, де знаходиться російський гуманітарний вантаж. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МНС Росії.

"17 серпня 2014 р. організовано ознайомчий візит в табір МНС Росії, де знаходиться російський гуманітарний вантаж, керівника російського представництва Міжнародного Комітету Червоного Хреста Паскаля Кюта. У ході візиту відбувся ґрунтовний обмін думками між представниками гуманітарного конвою МНС Росії і Паскалем Кюта, була показана техніка і гуманітарний вантаж, умови розміщення водіїв (волонтерів) та техніки", - йдеться в повідомленні.

МНС повідомляє, що Кюта залишився задоволений побаченим і підтвердив готовність продовжувати подальшу роботу з оформлення вантажів.

Нагадаємо, прикордонники і митники з Росії і України домовилися про спільне огляді першої партії вантажу під наглядом МКЧХ.