ua en ru

Головою правління "Інтерпайп НТЗ" призначений Володимир Горнштейн

Головою правління "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" ("Інтерпайп НТЗ") призначений Володимир Горнштейн. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Горнштейн приступив до виконання обов'язків 1 жовтня. Крім цього, він з 1 жовтня призначений головою наглядової ради "Інтерпайп Ніко Тьюб".

Горнштейн працює в "Інтерпайп" з 2011 р. на посаді першого заступника, а потім генерального директора заводу "Інтерпайп Ніко Тьюб". До приходу в компанію Горнштейн обіймав посади генерального директора групи ЧТПЗ, заступника генерального директора ВАТ "Первоуральський новотрубний завод" (входить в ЧТПЗ), а також був директором ВАТ "Челябінський трубопрокатний завод".

"Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" спеціалізується на виробництві безшовних труб для нафтогазової галузі, машинобудування, будівництва. Завод також є третім у світі і єдиним в Україні виробником залізничних коліс.

"Інтерпайп Ніко Тьюб" - один з найбільших виробників безшовних труб для нафтогазової галузі, труб спеціального призначення для машинобудування та енергетичної галузі, а також труб загального призначення для застосування в інших промислових галузях.