ua en ru

Підприємства "Укроборонпрому" на МАКС-2013 отримали пропозиції контрактів на суму близько 200 млн дол., - гендиректор

Підприємства ДК "Укроборонпром" під час участі у міжнародному авіаційно-космічному салоні у Москві МАКС-2013 отримали пропозиції контрактів на суму близько 200 млн дол. Про це заявив генеральний директор "Укроборонпрому" Сергій Громов, повідомляє прес-служба ДК "Укрспецекспорт".

"Ми провели низку переговорів, у яких намітили подальші шляхи просування продукції національного ОПК. Під час двосторонніх зустрічей озвучені пропозиції контрактів на суму близько 200 млн дол. Між попередніми домовленостями і підписанням контрактів проходить час. Але ми зробимо все можливе, щоб озвучені пропозиції стали реальними контрактами. Ці контракти дозволять українським підприємствам одержати гідні замовлення, а тисячам працівників - високу заробітну плату і соціальні стандарти", - заявив Громов.

За його словами, у салоні МАКС-2013 взяли участь 22 підприємства, що входять у концерн "Укроборонпром".

Громов підкреслив, що авіаційний ремонт, ракетобудування та авіабудування - ключові сфери національного ОПК, що цікавлять іноземних замовників.

У рамках авіакосмічного салону на об'єднаному стенді ДК "Укроборонпром" були проведені зустрічі з керівництвом Об'єднаної авіабудівної корпорації (РФ), ВАТ "Оборонні системи" (РФ), ВАТ "Корпорація тактичне ракетне озброєння", у рамках яких обговорювалися можливості розвитку кооперації між "Укроборонпром" і російськими державними холдинговими компаніями.