ua en ru

На підприємстві в Авдіївці стався вибух, один загиблий

На підприємстві в Авдіївці стався вибух, один загиблий Фото: прокуратура

Ще двоє людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості

В результаті вибуху кисневого балону на ВАТ "Хозхімсервіс" в Авдіївці загинула одна людина. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

"Сьогодні, 16 вересня, близько 11 години, на ВАТ "Хозхімсервіс" під час виконання зварювальних робіт стався вибух кисневого балону. У результаті вибуху загинув працівник вказаного підприємства 1969 року народження. Ще двоє отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, один з постраждалих знаходиться у лікувальній установі в комі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прокуратура контролює розслідування за фактом вибуху в Авдіївці.

Повідомляється, що за фактом вибуху в Авдіївці внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України.

"Наразі на підприємстві працює оперативно-слідча група. Досудове розслідування, під процесуальним керівництвом Красноармійської місцевої прокуратури, триває", - йдеться у повідомляється.

вибух в Авдіївці

Фото: вибух в Авдіївці

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 13 вересня у Херсоні на вул. Перекопській біля відділення одного з банків прогримів сильний вибух.