ua en ru

У Херсоні прогримів потужний вибух

У Херсоні прогримів потужний вибух Фото: вибух у Херсоні

Вибух прогримів приблизно о 22:00

У Херсоні біля відділення одного з банків прогримів сильний вибух. Про це повідомляє місцеве видання "Херсон онлайн".

В соцмережах очевидці повідомляють, що подія сталася орієнтовно о 22:00.

"На вул. Чорноморській пролунав страшний вибух. Було пущено вибуховий пристрій в банк. Зараз на місці події працює поліція і пожежники", - йдеться в повідомленні.

вибух у Херсоні

Фото: у Херсоні стався вибух

Пізніше в поліції повідомили про те, що займаються розслідуванням події. на місце події виїхали керівник ГУНП в Херсонській області Артур Меріков, керівництво міської та районної підрозділів поліції, фахівці вибухо-технічної служби ГУНП.

"На місці події правоохоронці з’ясували, що в результаті вибуху були пошкоджені вхідні двері до офісу однієї з банківських установ. Мешканці будинку не постраждали. Наразі працівниками поліції встановлюються особи, які скоїли даний злочин та який тип вибухового пристрою ними був застосований. Попередня правова кваліфікація події – ст. 194 Кримінального кодексу України "Умисне знищення або пошкодження майна". Проводяться необхідні слідчі дії", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції.

Нагадаємо, у Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який кинув гранату в свою ж машину. Прибулі за викликом поліцейські побачили чоловіка, який під час конфлікту з сусідами погрожував застосувати гранату.