ua en ru

"Правий сектор" встановить блокпости у Закарпатській та Київській обл

"Правий сектор" встановить блокпости у Закарпатській та Київській обл Фото: активісти "ПС"

Блокпости встановлять у випадку, якщо силовики будуть продовжувати блокувати учасників "ПС"

"Правий сектор" встановить блокпости в Закарпатській області, а також під Києвом у випадку, якщо силовики будуть робити спроби перекиду додаткових сил для блокування учасників націоналістичної організації. Про це на брифінгу заявив прес-секретар "Правого сектора" Артем Скоропадський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Не тільки під Києвом, але і в тих місцях, щоб не могла міліція проїхати ні туди, в закарпатський регіон. І під Києвом, я думаю, будуть додаткові блокпости, якщо це знадобиться", - заявив Скоропадський.

Як повідомив кореспондент РБК-Україна, станом на 15:10 під будівлею Адміністрації Президента у Києві зібралися близько 70 осіб, частина з яких у камуфляжній формі. Вони тримають у руках національні та червоно-чорні прапори. Порядок охороняють близько 30 силовиків з Нацгвардії.

Зазначимо, в "Правому секторі" заявили, що лідер їхньої партії ще не віддав наказ бійцям, які брали участь у перестрілці в Мукачевому, скласти зброю.

Нагадаємо, через стрілянину в Мукачевому Закарпатської області, Угорщина посилила охорону свого кордону і зменшила пропуск українців на свою територію.