ua en ru

Правозахисники заявляють про понад 900 затриманих на мітингу у Москві

Правозахисники заявляють про понад 900 затриманих на мітингу у Москві Фото: у Росії пройшли акції протесту проти корупції

Офіційна влада повідомила про 600 затриманих

На антикорупційному мітингу в центрі Москви було затримано щонайменше 933 людини. Про це повідомляє правозахисна організація "ОВД-Инфо".

"Загалом на цей момент нам відомо про 933 затриманих", - зазначають в організації.

Водночас, як повідомило "РИА Новости", глава департаменту регіональної безпеки і протидії корупції Москви Володимир Черніков заявив про близько 600 затриманих під час несанкціонованої акції в центрі Москви.

Раніше МВС Росії повідомляло про 500 учасників мітингу, які були доставлені у відділення для складання адміністративних протоколів, тоді як правозахисники заявляли про 700 затриманих.

Серед затриманих також ініціатор мітингів, засновник Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Олексій Навальний, який залишиться у відділенні поліції до рішення суду у його справі, яке має бути ухвалене в понеділок, 27 березня 2017 року.

Нагадаємо, у неділю, 26 березня, у Москві, Санкт-Петербурзі і ще близько 100 містах Росії відбулися марші та акції проти корупції.