ua en ru

Правоохоронці затримали прокурора на отриманні хабара в 5 тис. доларів, - Луценко

Правоохоронці затримали прокурора на отриманні хабара в 5 тис. доларів, - Луценко Фото: Юрій Луценко

Підозрюваний вимагав гроші від обвинуваченого по справі МВС

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що правоохоронці затримали прокурора на отриманні хабара у 5 тис. доларів. Про це генпрокурор повідомив у Facebook.

"Генінспекція Генеральної прокуратури України (ГПУ) спільно з "К" Служби безпеки України затримали чергового, 15-го в цьому році, підозрюваного в корупції прокурора при отриманні 5 тис. доларів", - заявив Луценко.

За його словами, підозрюваний вимагав таку суму від обвинуваченого по справі Міністерства внутрішніх справ.

Генінспекція ГПУ спільно з "К" СБУ затримала чергового, 15-го в цьому році, підозрюваного в корупції прокурора при отриманні 5 тис дол, які він вимагав від обвинуваченого у справі МВС. Очищаємося.

Опубліковано Юрієм Луценком 1 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо керівника місцевої прокуратури Тернопільської області.

Відзначається, що на початку березня 2017 керівник Чортківського місцевої прокуратури Тернопільської області вимагав від прокурора цієї ж прокуратури надати йому грошові кошти в сумі 5 тис. гривень за нібито вирішення ним питання про складання ГПУ позитивного висновку з перевірки стану дотримання законів по роботі, закріпленої за підлеглим прокурором.