ua en ru

Правоохоронці з'ясовують причини загоряння авто водія екс-глави МІУ Пивоварського

Правоохоронці з'ясовують причини загоряння авто водія екс-глави МІУ Пивоварського Фото: згорілий автомобіль (РБК-Україна)

За інформацією РБК-Україна, розглядаються версії підпалу й короткого замикання

Причини займання автомобіля на вулиці Кудряшова в Києві з'ясують правоохоронці. Про це заявили в управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуації (ДСНС) у Києві.

Джерела РБК-Україна повідомляли, що на вулиці Кудряшова в Солом'янському районі Києва згорів автомобіль Audi, який належить водію колишнього міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського.

"Уже 7 листопада о 4:45 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі по вул. Кудряшова, 18. Як з’ясувалось, зайнявся автомобіль марки Audi. Вже о 5:17 пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено салон, фари, праве крило та двері. На щастя, ніхто не постраждав", - заявили в ДСНС.

Ліквідовано дві пожежі в автомобілях за ніч 6 листопада о 21:42 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у ...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у м.Києві 7 листопад 2017 р.

Нагадаємо, за інформацією РБК-Україна, розглядаються версії підпалу й короткого замикання.

За словами очевидців, машина могла згоріти в результаті вибуху. Сам Пивоварський на питання РБК-Україна про інцидент наразі не відповів.

Пивоварський був міністром інфраструктури з 2 грудня 2014 року по 14 квітня 2016-го.